|
||||||
| Anket Anket Uygulama Alanı, |
| Anket Sonuçlarını Göster: Erkeklere küpe yakışır mı? | |||
| bazilarina |
|
8 | 66,67% |
| gorursem dowerim!! |
|
0 | 0% |
| Biz bolemi gorduk??hayr!! |
|
2 | 16,67% |
| EWET!!!! |
|
1 | 8,33% |
Caiz deul!!!!
|
|
1 | 8,33% |
| Kupesine gore deisir!! |
|
0 | 0% |
| Oylayanlar: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#21 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 12 Ocak 2010 Nerden: manavgat-antalya Mesajlar: 512
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
hayal'i pano yöneticiliğine getirildiğinden dolayı kutluyorum bu arada haksev abi nerelerde?
|
#22 |
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 29 Ocak 2010 Nerden: Eski tarihlerin güzel günlerinden Mesajlar: 1.168
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Bencede bazılarına yakışıyor.
|
|
#23 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Bazılarına..
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
|
|
#24 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 13 Ağustos 2009 Nerden: Fethiye Yaş: 16 Mesajlar: 1.593
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
aslaa !! erkek adam dediğin küpe takar mı daa.. |