|
||||||
| Anket Anket Uygulama Alanı, |
| Anket Sonuçlarını Göster: Dizilerdeki Hangi KarakterLer daha Komik. ? | |||
| Geniş Aile : Cevahir |
|
3 | 33,33% |
| Geniş Aile : Ulvi |
|
3 | 33,33% |
| AdanaLı : Lezize Teyze (Fiko) |
|
3 | 33,33% |
| Benim Annem Bir Melek : Berivan |
|
1 | 11,11% |
| Benim Annem Bir MeLek : NaLan |
|
1 | 11,11% |
| Avrupa Yakası : Burhan |
|
1 | 11,11% |
| Avrupa Yakası : Şahika |
|
1 | 11,11% |
| Avrupa Yakası : VoLkan |
|
0 | 0% |
| Cümbür Cemaat Aile : Rahime |
|
1 | 11,11% |
| Cümbür Cemaat Aile : Kenan |
|
1 | 11,11% |
| KurtLar Vadisi Pusu : Zaza,Cevher |
|
3 | 33,33% |
| KurtLar Vadisi Pusu : Muro |
|
2 | 22,22% |
| Akasya Durağı : Sinan |
|
1 | 11,11% |
| Kavak YeLLeri : Güven |
|
1 | 11,11% |
| HaneLer : Yaban |
|
1 | 11,11% |
| HaneLer : Kudret |
|
0 | 0% |
| Çok GüzeL HareketLer Bunlar : Tabutçu |
|
2 | 22,22% |
| Çok GüzeL HareketLer Bunlar : Hıyarlı Baba |
|
4 | 44,44% |
| Çok GüzeL HareketLer Bunlar : HavuçLu Anne |
|
3 | 33,33% |
| Çok GüzeL HareketLer Bunlar : Testere |
|
3 | 33,33% |
| Türk MaLı : Erman |
|
3 | 33,33% |
| Türk MaLı : Abiye |
|
0 | 0% |
| Çok Seçenekli Anket. Oylayanlar: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Dizlerdeki Hangi Karakter Daha Komik ?
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 8.078
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
bi sürü şık işaretledim yaaaaaa
|
#3 |
|
Meraklı
![]() Üyelik Tarihi: 02 Şubat 2010 Yaş: 23 Mesajlar: 47
İlişki Durumu :
|
KurtLar Vadisi Pusu : Zaza Cevheri Eklememişsin Bende Zaza'yı Seçtim
|
#4 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Cevherle zaza bir olsn bari
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
|
|
#5 | ||||
|
Meraklı
![]() Üyelik Tarihi: 02 Şubat 2010 Yaş: 23 Mesajlar: 47
İlişki Durumu :
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: 03 Ağustos 2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8.105
İlişki Durumu :
|
Hepsi birbirinden komik ancak ben cevahir diyeceğim
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
|
|
|
#7 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Mesajlar: 943
İlişki Durumu :
|
türk malı erman
|
|
#8 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Türk malı abiye ahahahahahah xD
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#9 |
|
Çalışkan
![]() Üyelik Tarihi: 12 Mayıs 2010 Nerden: EcLipse'deen!Hiç dönmeyi düşünmüyorum x3 Yaş: 15 Mesajlar: 200
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Çok GüzeL HareketLer Bunlar : Testere izLerken acaip güLmüştüm
|
|
#10 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20 Temmuz 2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7.837
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Akasya Durağı : Sinan Bu adam hangi dizide oynasa oynadığı rol yakışıyor adama ![]()