|
|
#71 |
![]() Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10.809
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Ne demek Görevimiz ben teşekkür ederim.
|
#72 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Benim nickimi YazYagmuru olarak değişebilirmisiniz acaba
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#73 | ||||
![]() Üyelik Tarihi: 03 Ağustos 2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8.105
İlişki Durumu :
|
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
||||
|
|
|
#74 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Olsun bu da güzel teşekkürler abicim
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#75 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 10 Nisan 2008 Mesajlar: 691
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Daha öncede istemiştim bi daha istiyorum Rica etsem nicimi _GizeM_ olarak değiştirir misiniz???
![]() Sana güzel bir yaz günü gelmiştim. Karlı bir sabahta gidiyorum. Beş mevsim yaşamışız beraber. Beş mevsim bir iç denizi kurutmaya yetti. İşte böyle sevgili... Biz artık seninle haritada iki küçük su lekesi. Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi. ![]() |
|
|
|
#76 |
|
Şüpheci
![]() Üyelik Tarihi: 25 Haziran 2010 Yaş: 19 Mesajlar: 69
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
_Pc_DonanıM_ olarak değiştirirmisiniz.. |
|
|
|
#77 |
![]() Üyelik Tarihi: 23 Ekim 2005 Nerden: İstanbul / G.O.P Mesajlar: 1.212
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Levent Ülgen >>>>> _Pc_DonanıM_ olarak Değiştirilmiştir. Hayırlı olsun ![]()
|
#78 |
|
Şüpheci
![]() Üyelik Tarihi: 25 Haziran 2010 Yaş: 19 Mesajlar: 69
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
Teşekkür ederim.. |
|
|
|