|
||||||
| Duyurular Duyurular ve Güncellemeler |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack (2) | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 23 Ekim 2005 Nerden: İstanbul / G.O.P Mesajlar: 1.212
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Gıcır Gıcır Yeni Temamız Yayında ! Durma Yorumla =)
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Uzun zamandır üzerinde çalıştığım temayı nihayet bitirdim. Bi kaç eksiği var onlarda bi kaç gün içerisinde bitecek ![]() Eeee ! Meskenci nasıl buldun temamızı yorumla
Konu AlpTürk tarafından (17 Temmuz 2010 Saat 18:53 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
#2 |
|
Çalışkan
![]() Üyelik Tarihi: 10 Temmuz 2010 Mesajlar: 216
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
İlk Yorum Benden olsun. Tema Güzel, Beğendim Ellerine Sağlık. Eksikleri Tamamladıktan sonra da dahada iyi olacak inşallah. |
|
|
|
#3 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 12 Ocak 2010 Nerden: manavgat-antalya Mesajlar: 512
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
tek kelimeyle harika!!.. çok beğendim.o eski,sıkıcı,boğucu tememızdan kurtulduk ,içimiz ferahladı sayende. ellerine sağlık,teşekkürler..
|
#4 | ||||||||
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
![]()
![]() Tekrar teşekkürler yorumlarınız için
|
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10.809
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Vaovv çok güzell Yanlız şu gri yerler olmamış sanki
|
#6 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20 Temmuz 2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7.837
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Admin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.png[/IMG][Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Search Engine Optimization by [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] 3.3.0 Alttaki yazıyı kaldırsan güzel olacak ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Sitenin üst kısmı ile alt kısımlar çok güzel 0lmuş Orta kısım çok beyaz orta kısma renk değilde resim olsa güzel olacak Sen bunları yap devamı gelecek
|
#7 | ||||||||
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
![]()
Hallettim...
Konu AlpTürk tarafından (18 Temmuz 2010 Saat 14:56 ) de değiştirilmiştir. |
||||||||
|
|
|
#8 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 02 Ağustos 2009 Nerden: !!!Malatya!!! Yaş: 17 Mesajlar: 594
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
ellerinize sağlık eskisinden çoook daha gzl olmuşş
|
|
#9 |
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Beğenmenize sevindim... Teşekkürler yorumunuz için
|
#10 |
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Zemin çok beyaz, aradaki beyazlar da kayboluyor haliyle hahahah ![]() ![]() Emeklerinize sağlık arkadaşlar )
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
|
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| durma, gicir, temamiz, yayinda, yeni, yorumla |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.mesken.gen.tr/f67/gicir-gicir-yeni-temamiz-yayinda-durma-yorumla-143426/
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| Main Category - AlpTürk- Alper İŞLER - vBulletin Tasarım | This thread | Refback | 10 Ağustos 2010 19:33 | |
| AlpTürk- Alper İŞLER - vBulletin Tasarım | This thread | Refback | 23 Temmuz 2010 10:06 | |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |