|
||||||
| Sizlerden Bizlere Burada Sizlerden Bize Gelen Teşekkürler, Mutluluk ve İsteklerinizin Alanıdır. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#71 | ||||
|
Çalışkan
![]() Üyelik Tarihi: 25 Haziran 2010 Mesajlar: 180
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
![]() Tesekkur ederim...
|
|
#72 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Merhaba Sayın Mesken Yöneticileri ;
Sizden ricam Teşekkür Butonu istiyorum.. En azından her açılan konuya teşekkür ederim yazmak için yorum yapmak istemiyoru(m)(z).. Çünkü sırıtıyor. Teşekkür butonu olduğunda konuyu açana ve mesaj yazıldığında teşekkür etmek bana mantıklı geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz bilemem.. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Saygılar.
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
|
|
#73 | ||||
![]() Üyelik Tarihi: 03 Ağustos 2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8.105
İlişki Durumu :
|
Ben ne düşünüyorum Teşekkür butonunu eklediğimde sunucunun şişeceğini sitenin akabinde yavaşlayacağını tabloların zorlanacağını bunların olmaması için sunucunun yükseltilmesini ve yüksek sunucunun maliyetini düşünüyorum Dert yandığın hususta haklısın ancak şuan teşekkür butonunu kaldırmaz site yük getirir mesaj yazmanız daha evladır o bakımdan mesaja devam sen yaz sırıtmaz
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
||||
|
|
|
#74 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Site kurucumusu dinliyelim bakalım Teşekkürler.
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| elestiriler, eleştiriler, hakkimizda, hakkımızda, kutusu, oneri, oneriler, ve, Öneri, öneriler |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Şikayet Kutusu | Bozkurt | Sizlerden Bizlere | 39 | 04 Ağustos 2010 18:48 |
| Aşk için 99 Öneri | Deniz Yıldız-ı | Aşk - Sevgi Yazıları ve Hikayeleri | 3 | 11 Mayıs 2008 17:12 |
| çöp kutusu | enginilis2001 | Genel Sorunlar | 2 | 27 Ekim 2006 22:39 |
| Pandoranın kutusu | cagkanyuksel | Sırlı Olaylar | 3 | 02 Nisan 2006 10:12 |