Mesken Forum Forumları
Geri Dön   Mesken AnaSayfa - > HoşGeldiniz > Meskene Giriş > Sizlerden Bizlere

Sizlerden Bizlere Burada Sizlerden Bize Gelen Teşekkürler, Mutluluk ve İsteklerinizin Alanıdır.

Öneri Kutusu (Hakkımızda Öneriler ve Eleştiriler)

Öneri Kutusu (Hakkımızda Öneriler ve Eleştiriler) konusu Sizlerden Bizlere forumu içerisinde , benzer konuları Meskene Giriş ; Damlacan ´isimli üyeden Alıntı Bu zaman zaman karışıklığa yol açıyor. Bizler bunun için buradayız ) bir sıkıntı olduğunda herhangi bir ...
Yeni Konu açCevapla

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 01 Temmuz 2010, 01:07   #71
gizemlibey
Çalışkan
gizemlibey - ait Avatar
İlişki Durumu : İlişkisi yok
Icon8

Damlacan´isimli üyeden Alıntı
Bu zaman zaman karışıklığa yol açıyor. Bizler bunun için buradayız) bir sıkıntı olduğunda herhangi bir yöneticiden her türlü yardımı alabilirsiniz
Tabiki ne demek herzaman sadece merak ettigim icin bilgi almak istedim...

Tesekkur ederim...

...ηє мυтℓυ тüякüм ∂ιуєηє...
Eski 03 Ağustos 2010, 23:57   #72
MoNaLiSa
Bizden Biri
MoNaLiSa - ait Avatar

Merhaba Sayın Mesken Yöneticileri ;

Sizden ricam Teşekkür Butonu istiyorum.. En azından her açılan konuya teşekkür ederim yazmak için yorum yapmak istemiyoru(m)(z).. Çünkü sırıtıyor. Teşekkür butonu olduğunda konuyu açana ve mesaj yazıldığında teşekkür etmek bana mantıklı geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz bilemem..
åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]

Saygılar.

=> 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <=

Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. !

Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
Eski 04 Ağustos 2010, 00:00   #73
Bozkurt
Asla Unutulmam; Ancak Kolay Kolay da Anımsanmam
Bozkurt - ait Avatar
İlişki Durumu :

MoNaLiSa´isimli üyeden Alıntı
Merhaba Sayın Mesken Yöneticileri ;

Sizden ricam Teşekkür Butonu istiyorum.. En azından her açılan konuya teşekkür ederim yazmak için yorum yapmak istemiyoru(m)(z).. Çünkü sırıtıyor. Teşekkür butonu olduğunda konuyu açana ve mesaj yazıldığında teşekkür etmek bana mantıklı geliyor ama siz ne düşünüyorsunuz bilemem..

Saygılar.

Ben ne düşünüyorum Teşekkür butonunu eklediğimde sunucunun şişeceğini sitenin akabinde yavaşlayacağını tabloların zorlanacağını bunların olmaması için sunucunun yükseltilmesini ve yüksek sunucunun maliyetini düşünüyorum

Dert yandığın hususta haklısın ancak şuan teşekkür butonunu kaldırmaz site yük getirir mesaj yazmanız daha evladır o bakımdan mesaja devam sen yaz sırıtmaz

Türk Irkı sağolsun.

TÜRK'ÜZ
TÜRKÇÜ'YÜZ
ATATÜRKÇÜ'YÜZ
TANRI TÜRK'Ü KORUSUN

Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık.
Işıkları yak
Sen yokken sokak yeterince karanlık...
Gözlerime bak.
ve uzan ömrümün bahçesine
Ssen yokken her yer bataklık

Eski 04 Ağustos 2010, 00:03   #74
MoNaLiSa
Bizden Biri
MoNaLiSa - ait Avatar

Site kurucumusu dinliyelim bakalım Teşekkürler.

=> 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <=

Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. !

Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
Yeni Konu açCevapla

Bookmarks

Etiketler
elestiriler, eleştiriler, hakkimizda, hakkımızda, kutusu, oneri, oneriler, ve, Öneri, öneriler

Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi)

Konu Seçenekleri

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şikayet Kutusu Bozkurt Sizlerden Bizlere 39 04 Ağustos 2010 18:48
Aşk için 99 Öneri Deniz Yıldız-ı Aşk - Sevgi Yazıları ve Hikayeleri 3 11 Mayıs 2008 17:12
çöp kutusu enginilis2001 Genel Sorunlar 2 27 Ekim 2006 22:39
Pandoranın kutusu cagkanyuksel Sırlı Olaylar 3 02 Nisan 2006 10:12