|
||||||
| Üye Albümleri Fotoğraflarımız.. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 07 Mart 2010 Mesajlar: 1.206
İlişki Durumu :
|
EthemGÜL albüm!!
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
![]() Ahmet Başkan ve Ben!!!Nargile Cafemiz..Sizleride bekleriz... ![]() Arkadaşlarla ![]() İstanbul Ülkü Ocakları Bayanlar Masası Teşkilatı'nın düzenlediği seminer:Hocalı Katliamı ![]() Ben,İstanbul Ülküocakları Başkanı Gökmen KANTAR,Ahmet ŞAFAK ve Oktay Şen ile Ahmet Sucu'nun başkanlık ettiği Etiler Turizm Otelcilik Teşkilatı... ![]() Galatasaray - Trabzonspor maç öncesi Eski Açık giriş... Kafa dağıtırken.. Marşlar sloganlar vs..![]() ![]() İstanbul/Nişantaşı'nda On numara diye bir mekan nargileye içmeye gitmiştik..Çaktırmadan çekilen foto ama millete inandıramıyorum ![]() ![]() ![]() İstanbul/KAĞITHANE/4.LEvent Sporcular PArkı gece arkadaşlarla takılmıştık istek foto ![]() ![]() ![]() Eve Dönüş.... ![]() ![]() Mahalle Arkadaşlarla...Ağırlımız üzerimizde yine ![]() ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] ![]() Galatasaray - Bursaspor eski açık maç başlamadan önce... ![]() Arkadaşlarla geçen yazdan hatıra ![]() ![]() Galatasaray - Bursaspor eski açık maç başlamadan önce... Şimdilik bu kadar zamanla güncellenicek inşallah.. Hadi selametle Mesken ailesi... |
|
|
|
#2 |
|
Mesken Bağımlısı
![]() Üyelik Tarihi: 17 Kasım 2009 Nerden: SakaRYa Yaş: 22 Mesajlar: 389
İlişki Durumu :
|
öle bir koymuşsun ki Resimleri tam dicektim Bunlardan hangisisin Die baktım sona doğru tek resimlerin çıktı... ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] MaşaLLah nazar değmesin DiyeLim ![]() ![]() Allah SevdiğikLErine bağışlasın seni ![]() ![]() ( bu sitede de sadece güseL kız değiL de yakışıklı kardeşlerimiZde varmış BölelikLe onLarıDa görmüş olduk ![]() ![]() ![]() ![]() )
|
#3 |
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Oy oyyyy Aslanlar gibi çıkmış kardeşim benim )) Hepsi çok güzeller![]() ![]() Burada pek bir ciddi dinlemişsin duruş süper )![]() Buradaki poz da benim diyenlere taş çıkartır
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
|
|
|
#4 | ||||
|
Uzman Üye
İlişki Durumu :
|
|
||||
|
|
|
#5 | ||||
|
Uzman Üye
İlişki Durumu :
|
|
||||
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10.809
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Vaoovvv maşallah Allah sahibine bağışlasınn=)Yakışıklı kardeşlerimizden birini daha görmüş olduk=)
|
#7 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 03 Mart 2010 Nerden: Düşler üLkesinin Düşler evinden (: Yaş: 19 Mesajlar: 3.345
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Allah sevdiğine Bağışlasın..
![]() ஐ๑((-_-))๑ஐ๑ MoNaLiSa๑ஐ๑((-_-))ஐ๑ => 'кяαℓıηα уσℓ νéяéη ѕσутαяıѕıηı мı ∂ü$üη¢éк ؟ <= Ne unutacak kadar nefret ettim, ne hatırlıycak kadar sevdim.. !Yıkık bir duvar kadar bile pişman değilsin biliyorum.. ! Beni hep bulmamak için aradın ! Yanılgımdın, yandığımdın, yangındın.. ! Yarime uzanmayan bütün dallarım kırılsın demiştin.. ! Aşk içinde dolmuşsa nereye kaçabilirdin ? Ne tuhaf dimi, içimi acıtan da sendin, acımı dindirecek olan da.. Ya öldür beni dedin ya da git benden.. ! İçi Bulanık bir sevdanın ucunda seni kaybettim.. Aldırmadın aldırmalarıma.. Bir gecede yakıp yarini, şafaklara sattın ihanetini.. Külüme basanlar bile utandı yaptığından.. İşte soluk bir ömrün son nefesi..! Benden, içimden terk ediyorum.... !!!
|
|
|
|
#8 | ||||
|
Uzman Üye
İlişki Durumu :
|
Teşekkür ederim GecePerisi amin.
|
||||
|
|
|
#9 | ||||
|
Uzman Üye
İlişki Durumu :
|
|
||||
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: 03 Ağustos 2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8.105
İlişki Durumu :
|
İstanbula geldiğim de rehber olacaklardan birisi de burda Kardeşim resim içerikleri harika sen harikasın herşey harika
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
|