|
||||||
| Mesken Projeleri Mesken.Gen.TR Projeleri Hakkında Bilgi Verildiği Alan... |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 03-08-2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8,097
İlişki Durumu :
|
Projeler Hakkında Duyurular.
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Mesken.Gen.TR olarak yeni projeler ve işler peşindeyiz. Bir kaç gün sonra Mesken.Gen.Tr'e portalımız yayında olacak. İkinci projemiz genel portal sistemi hazırlıyoruz. Şuan için proje %20 civarında bitmiş durumda kısa bir kısa bir süre sonra Genel Portalımızda yayında olacak. Domaini şuan alınmış durumda yalnız ismini bir süreliğine gizli tutmayı karar aldık. Bizlere mesken ve projelerinde yardım eden yönetici arkadaşlarıma ve siz değerli üyelerimize teşekkür ederiz. Bu Forumda sizlere yeni projeler hakkında bilgi verilecektir. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Mesken.Gen.TR Yönetimi
Bozkurt
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
|
|
|
#2 |
|
.:BeYaZ GüLüM:.
![]() Üyelik Tarihi: 10-07-2009 Nerden: EFELER DİYARI Yaş: 21 Mesajlar: 2,464
İlişki Durumu :
|
elinize sağlık abi.Portal,senden dinlediğim kadarıyla çok güzel olacak inşallah.Yapan elleriniz dert görmesin,her yönüyle ''hizmette sınır yoktur.!'' cümlesini yaşatacağız üyelerimize Allah'ın izniyle.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
|
#3 |
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 13-08-2009 Nerden: Fethiye Yaş: 16 Mesajlar: 1,305
İlişki Durumu :
|
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. |
|
|
|
#4 |
|
Yönetici Sorumlusu
![]() Üyelik Tarihi: 15-09-2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 7,624
İlişki Durumu :
|
Hayırlı uğurlu olsun, umarım herşey güzel olur )
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Al Kanıyla Suluyor Toprağımı Şehidim! Bu Vatana Veriyor Gül Canını Şehidim Dünya Duysun Bilinsin TÜRK'de Şehit Tükenmez Bayrak İnmez Şehit Ölmez, Bu Aziz Vatan Bölünmez |
|
|
|
#5 | ||||
İlişki Durumu :
|
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
||||
|
|
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: 10-04-2008 Nerden: Kağıt Evler Yaş: 16 Mesajlar: 4,019
İlişki Durumu :
|
Elinize emeğinize sağlık abi Hayırlısı olsun
|
|
#7 |
İlişki Durumu :
|
Sağol abim hep birlikte daha güzel şeyler yapacağız
|
|
|
#8 |
|
Yönetici Sorumlusu
![]() Üyelik Tarihi: 15-09-2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 7,624
İlişki Durumu :
|
Yeni projeleri bekliyoruz ))
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Al Kanıyla Suluyor Toprağımı Şehidim! Bu Vatana Veriyor Gül Canını Şehidim Dünya Duysun Bilinsin TÜRK'de Şehit Tükenmez Bayrak İnmez Şehit Ölmez, Bu Aziz Vatan Bölünmez |
|
|
|
#9 |
![]() Üyelik Tarihi: 19-06-2007 Nerden: İstanbul=) Yaş: 18 Mesajlar: 1,219
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
projeden güzel şeyler çıkacağı belli sabırsızlıkla bekliyoruz
|
#10 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 18-11-2009 Nerden: alacakaranlıktan Yaş: 19 Mesajlar: 3,423
İlişki Durumu :
|
yeni projeleride beklioruz hayırlı uğurlu oslsun