|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#21 | ||||
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 19 Nisan 2009 Nerden: oturduğum yerden:D Yaş: 16 Mesajlar: 510
İlişki Durumu :
|
|
|
|
#22 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Siyah siyah pek bi sevdim
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#23 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20 Temmuz 2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7.837
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Senin masaüstü resminde güzel
|
#24 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Sağol seninki kadar olmasada Başarılar=)
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#25 |
|
Mesken Bağımlısı
![]() Üyelik Tarihi: 09 Temmuz 2008 Nerden: {{ GÖNÜLDEN }} Yaş: 23 Mesajlar: 460
İlişki Durumu :
|
süper olmus lenn .. : ) ellerine saglık ..
|
#26 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20 Temmuz 2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7.837
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
hoca yorum yazıyonda anketlerede tıkla illa bana oy verme kimi beğenirsen ona ver adil olsun