|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Meskenci
![]() Üyelik Tarihi: 22 Mayıs 2008 Nerden: bilgisayardan :D Yaş: 2 Mesajlar: 4
İlişki Durumu :
|
YOLUN ACIK OLSUN SEVDİĞİM...mktrnk_001 Şiir Yarışması
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Uykusuz gecelerimin sebebi Söyle hadi dök içini Yalandı de her şey rüyaydı, bitti de Susmak yakışmıyor sana Nolursun senden gelecek bir çift kelime uğruna Her şeyini feda edebileceğimi unutma Sessizliğinde benim boğulan Benim seni çok seven Benim bile bile hata yapan Hatalarımın cezası ise sensizlik åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Ölüm bile beraat gelir bana Gideceksen eğer Senin için atan bu kalbin yasamı bir şey ifade etmiyorsa Yolun acık olsun sevdiğim… |
|
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2008 Nerden: dünyanın merkezinde Mesajlar: 2.122
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Yüregine saglık... Güzel şiir başarılar
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Emeğine yüreğine sağlık =) kısa ve öz olmuş başarılar
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#4 |
|
Meskenci
![]() Üyelik Tarihi: 22 Mayıs 2008 Nerden: bilgisayardan :D Yaş: 2 Mesajlar: 4
İlişki Durumu :
|
kısa oldu ama o gün bu kadar yazabilmiştim )) beğendiğinize sevindim ))
|
|
|
|
#5 |
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14 Mart 2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 984
İlişki Durumu :
|
Nolursun senden gelecek bir çift kelime uğruna Her şeyini feda edebileceğimi unutma Beni anlatan iki satır =) Yüreğine sağlık canım benim Başarılar...
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 16 Haziran 2006 Nerden: Cehennemin Dibinden... Yaş: 20 Mesajlar: 5.782
İlişki Durumu :
|
psaylaşım için saol. güzel yazmışsın yüreğine sağlık...
|
#7 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20 Temmuz 2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7.837
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Emeğine sağlık başarılar..
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 8.078
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
güzel yazmışsın begendim=)