|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14 Mart 2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 984
İlişki Durumu :
|
Senden Sonrası - Psikonist Şiir Yarışması
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
SENDEN SONRASI... Tükendim. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Seninle olma hayallerimle… Nice hayaller bıraktım peşimde. Ben ne sınırları yıktım da, Dimdik bir sen kaldın geride. Yıkıldım. Sen bitti dediğinde… Yaşamak,şimdi uçurumun eşiğinde. Sevdim. Kalbim yettiğince… Elimden geldiğince, Ve bazen fazlası ile. Yenildim. Cephanesi olduğu halde, Savaşı kaybeden bir ordu misali. Bir ‘ben’ vardım… Benden ötesi ‘sen’ vardın. Senden ötesi… Senden ötesi ‘biz’di,yoktu. Senden ötesi sana geldiğimde kaybolmuştu. Korktum. İçimde benden ötesi kalmadı işte. Gidiyorum. Beni hatırlatan hiçbir şey kalmasın geriye… Mezar taşım bile!
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Çok güzel yüreğine sağlık özellikle sonu süper olmuş başarılar
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10.810
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Çok beğendim canım yüreğine sağlık..Yalnız tek dikkatimi çeken noktalama işaretleriydi gözüme çarptılar
|
#4 | ||||
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14 Mart 2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 984
İlişki Durumu :
|
Teşekkürler...
|
|
#5 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01 Mayıs 2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3.717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
ßeğenilmiycek gibi değil ki
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#6 | ||||||||
|
Romantik Psikopat
İlişki Durumu :
|
|
|
#7 |
![]() Üyelik Tarihi: 10 Nisan 2008 Nerden: Kağıt Evler Yaş: 16 Mesajlar: 4.019
İlişki Durumu :
|
Eline yüreğini sağlık canım Başarılar...
|
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 8.078
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
? işaretleri görünüyo dimi gamze abla ama o mozillada öyle görünüyo ex.de baska bişiymiş herneyseee aslında şiir yarışmasına katılmak isterdim de bu şiirin yanında sansım yokki
|
#9 | ||||
![]() Üyelik Tarihi: 03 Ağustos 2005 Nerden: Ergenekon Yaş: 26 Mesajlar: 8.105
İlişki Durumu :
|
Mazeret üretme sahaya in şiirlerini koy ortaya yok öyle şansım bilmem ne ![]() Abim çok güzel şiir ellerine yüreğine sağlık. Başarılar
Türk Irkı sağolsun. ![]() TÜRK'ÜZ TÜRKÇÜ'YÜZ ATATÜRKÇÜ'YÜZ TANRI TÜRK'Ü KORUSUN Şimdi ellerimi tut. ölsün bu yalnızlık. Işıkları yak Sen yokken sokak yeterince karanlık... Gözlerime bak. ve uzan ömrümün bahçesine Ssen yokken her yer bataklık |
||||
|
|
|
#10 |
|
Romantik Psikopat
İlişki Durumu :
|
Teşekkürler mükremin abi... Katıl bidenem katıl =)