|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Çalışkan
![]() Üyelik Tarihi: 17-06-2009 Nerden: suyu sert insanı mert memleketten Mesajlar: 181
İlişki Durumu :
|
PLATONİK BİR AŞKIN ARDINDAN…Delidoluuu Şiir Yarışması
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
PLATONİK BİR AŞKIN ARDINDAN… Boşluklarda savrulurken tutunacak bir dal oldun bana Diğerleri gibi davranmıyordun bana, seviyor gibiydin Git gide bende seni sever oldum her an aklımdaydın Rüyamdaydın, baktığım her tarafta havada sudaydın Gözlerine baktıkça dünyalar benim oluyor gibiydi Sesin müziğimdi benim ninnimdi kulaklarımda çınlayan åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Anlatılacak gibi değildin yasıyordum her anını Çok teşekkür ederim bu kadarını bile yaşattığın için Bu kadarı bile beni dünyanın en mutlusu etti Simdi nerde olursan ne olursan ol Unutamam düşman olamam kötü bile diyemem Sen sevmemiş olsan da sevmedim seni diyemem
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: 15-01-2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10,525
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Güzel bir şiir Yüreğine sağlık başarılar dilerim
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 01-05-2008 Nerden: TiyatRo SaHnesinDen (; Mesajlar: 3,717
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Çok güzel yazmışsın =)
'...Bu NasıL BiR BüyüDüR !...' '...! NasıL BiR Ceza ?... 'Aşk Bu Ne Kadar Acı Verebilir ki Daha ?... Gözümün Önünde BirBirLerini SeviYorLar... ÖLüyoRum AnLasana... ! нєякєѕιη вιя нєяşєуι ναя∂ıя... вєηιм нєяşєуιм "тιуαтяσ"... Tüm dünya bir "sahnedir" , yalnızca birer oyuncu olan kadınlarla erkeklerin sahneye girip çıktığı. Ve tek bir insanın ömrü boyunca pek çok rol oynadığı...
|
|
|
|
#4 |
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14-03-2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 895
İlişki Durumu :
|
Yüreğine sağlık..Başarılar
|
#5 |
|
Çalışkan
![]() Üyelik Tarihi: 17-06-2009 Nerden: suyu sert insanı mert memleketten Mesajlar: 181
İlişki Durumu :
|
eyvallah çok sağolun
|
|
#6 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 16-06-2006 Nerden: Cehennemin Dibinden... Yaş: 20 Mesajlar: 5,782
İlişki Durumu :
|
sayenizde ve bu yarışma sayesinde tam bir şiir canavarı oldum
|
#7 |
|
Sagoo kaF KeFF
![]() Üyelik Tarihi: 20-07-2006 Nerden: Yolların Bittiği Yerden Yaş: 21 Mesajlar: 7,509
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Gerçekten çok güzel olmuş,başarılar..
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: 22-02-2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 7,427
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Sen sevmemiş olsan da sevmedim seni diyemem vay beee söze bakk güzel şiirmiş canım basarılar
|
#9 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 24-07-2008 Nerden: samsun Yaş: 14 Mesajlar: 872
İlişki Durumu :
|
harika yazmışsın çok çok güzel ![]()
|
|
|
|
#10 |
![]() Üyelik Tarihi: 04-02-2006 Nerden: sanane Yaş: 4 Mesajlar: 568
İlişki Durumu :
|
ahmet seın yazdıgına ınanmıyorum ama neyse yınede guzel olmus ))
|
|