|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack (2) | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Serbest Meslek Erbabı
![]() Üyelik Tarihi: 20-05-2006 Nerden: Msdos'tan Yaş: 21 Mesajlar: 3,525
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Nasıl Destek Olacaksınız ? Mesken.Gen.TR sanal alemdeki sitelerden sadece birisi arkadaşlar ve bu siteleri belirli sıraya koyan bir sistem mevcut bu sistemin şuanda sıralandığı site alexa.com'dur. Bu site dünyadaki websitelerini bölge ülke gibi sıralara koyuyor. Bu sıralamaları ziyaretçi sayısı online üye gibi bir takım verilere göre yapıyor. Sizin neler yapabileceğinizi anlatmaya çalışacağım Mesken Dünyada Kaçıncı ? Alexa sıralamamız şuan için [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] ---> 164,040 Siz Ne Yapabilirsiniz ? Alexa Toolbarı yukleyerek mesken'e destek olabilirsiniz. Bu programın hiçbirtürlü zararı yoktur. Sadece sitemizi dünya sıralamasında yukarılara çıkaracaksınız. Nasıl Yükleyeceğim ? İnternet Expolerer İçin : [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] ---> Buradan Yükleyebilirsiniz. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] İE ye yüklediğiniz bu program bilgisayarınız veya expolerer'a zarar vermeyecek aksine meskene yarar sağlayacaktır. Şimdiden bize destek olan üye arkadaş kardeş ve dostlarımıza teşekkür ederiz. ***Burada günlük olarak alexa değerimizi yazalım ve yorumlarınızı alalım. Yükleyen arkadaşlar lütfen yazsın..
"Bulmak için aramak lâzım." Hz.Mevlâna ![]() Herkesin Bakmadığı Yönden, Bak Dünyaya! Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şevkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörürlükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol Mevlana Celaleddin Rumi Dervis |
|
|
|
#2 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 10-04-2008 Mesajlar: 659
İlişki Durumu :
|
Yükledim..
Sana güzel bir yaz günü gelmiştim. Karlı bir sabahta gidiyorum. Beş mevsim yaşamışız beraber. Beş mevsim bir iç denizi kurutmaya yetti. İşte böyle sevgili... Biz artık seninle haritada iki küçük su lekesi. Hiçbir nehir kavuşturamaz bizi. ![]() Yağmuru seviyorum diyorsun, Yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun... Günesi seviyorum diyorsun, Günes açınca gölgeye kaçıyorsun... Rüzgarı seviyorum diyorsun, Rüzgar çıkınca pencereni kapatıyorsun... İşte,bunun için korkuyorum |
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 18-11-2009 Nerden: alacakaranlıktan Yaş: 19 Mesajlar: 3,423
İlişki Durumu :
|
yükledimm haydi hayırlıdı=)
|
|
#4 |
|
Serbest Meslek Erbabı
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
İlginiz için teşekkür ederim.
"Bulmak için aramak lâzım." Hz.Mevlâna ![]() Herkesin Bakmadığı Yönden, Bak Dünyaya! Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şevkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörürlükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol Mevlana Celaleddin Rumi Dervis |
|
|
|
#5 |
|
Bölüm Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: 07-10-2009 Nerden: <<<Tekirdağ >>> Yaş: 19 Mesajlar: 809
İlişki Durumu :
|
Destek tam olmalı herkes tarafından bende yükledim
Şirazi derki: Aşka uçma kanatların yanar Mevlana derki: Aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar !!! ----------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- Ben Atatürk'ün kızıyım, Çelişkilerim yoktur benim Ve namusum birçoğunun düşündüğü yerde değil! Düşünmek ve üretmek için, Öğrendiğimi iletmek için, Bütün çaba ve gayretim.
|
|
|
|
#6 |
|
Bölüm Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: 09-02-2010 Nerden: Üniversite Şehri Mesajlar: 1,547
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
Yükledim ben de.İnternet sayfasına çeşitli sekmeler eklendi ama,onları kaldırmak istiyorum. Bİr zararı olur mu? Alexa Traffic Rank 4,933 Traffic Rank in [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]
|
|
#7 |
|
Serbest Meslek Erbabı
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
Yok herhangi bir zararı olmaz
|
|
|
#8 | ||||
|
Bölüm Yöneticisi
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
|
|
|
#9 |
|
Bölüm Yöneticisi
İlişki Durumu :
İlişkisi var
|
4,916
|
|
#10 |
|
Bölüm Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: 31-07-2009 Nerden: LüLeBuRGaZ Yaş: 17 Mesajlar: 973
İlişki Durumu :
|
5,415
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Medeni olmayan insanlar,medeni olanların ayakları altında kalmaya mahkumdurlar. [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] !! тяαвzσηѕρσя ƒσя єνєяя !! |
|
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| destek, meskene, nasil, olursunuz |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://www.mesken.gen.tr/f1514/meskene-nasil-destek-olursunuz-126932/
|
||||
| Konuyu Başlatan | For | Type | Tarih | |
| AlpTürk - Tasarım | forum.alperisler.com | This thread | Refback | 17-07-10 15:05 | |
| Mesken'e Nasıl Destek Olursunuz ? | This thread | Refback | 13-02-10 14:20 | |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |