|
||||||
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#11 | ||||
|
Namaz, her yaşta güzeldir...
![]() Üyelik Tarihi: 08 Eylül 2005 Nerden: Doğu Türkistan Yaş: 1 Mesajlar: 120
İlişki Durumu :
|
Sizin gibi küçük beyinli insanlar yüzünden, Türkiye Cumhuriyeti bir adım daha ileri gidemiyor.Sizi de koyun gibi gütmekten başka bizlere yapacak birşey kalmıyor..Bundan da büyük keyif aldığımı söyleyebilirim.Şimdi gelelim seni biraz yontmaya... Allah'a şükürler olsun ki, sen ve senin gibi " ODUN " ları gördükçe, hamd ediyorum... Biz " BÜYÜK OSMANLI " diyerek, Türkiye yıkılsın, Osmanlı İmparatorluğu kurulsun demiyoruz bay SALAK ! Biz sadece, Osmanlı İmparatorluğunun ve Yüce Ecdadımızın, bize bıraktığı mirası devam ettirebilmek için " BÜYÜK OSMANLI " diyoruz.Biz " OSMANLI " ruhunu özlüyoruz! Hani bir zamanlar, Avrupa'daki kadınların " sus evladım, Osmanlılar geliyor " diye çocuklarını uyuttukları zamanı özlüyoruz. Hani Fransa'da tiyatro adı altında fuhşiyat gösterileri yapan Fransa Kralı'na " bu rezaleti sonlandırmazsanız ordumla 2 gün içinde oradayım " dedikten sonra 1940'lı yıllara kadar Fransa korkusundan tiyatro gösterileri yapılamamıştır! Biz bunu özlüyoruz. Peygamber Efendimizin övgüsüne layık olan bu Milletin, Efendimizin yol gösterdiği bu Milletin evladı olmanın ne demek olduğunu bilmiyorsan, git biraz oku ODUN ! Şİmdi kan ağlayan Filistin'in, Osmanlı toprağı iken , İsrail tarafından satın alınmak istenmesine Abdülhamid Han hazretlerinin ; " Derhal huzurumdan defolun ! Ben bunun hesabını milletime veremem.Kan ile alınan toprak, para ile satılamaz " demesini özlüyoruz ! Osman Gazi'nin adaletini, Orhan Gazi'nin asaletini, I.Murad'ın cenkliğini, Fatih'in aşkını, Yavuz'un gözyaşlarını özlüyoruz ! Ama sen ve senin gibi kuş beyinli bile demeyeceğim, çünkü kuşlar bile düşünebilir, OT beyinliler bu gerçekleri bilmediğiniz için gördüğünde aptal saptal konuşabilir... Sen daha yontulmamışsın.Çiğ misin, yaş mısın, kuru musun bilmem ! Ama bildiğim ve burdan gördüğüm, tek kibritlik işin olduğu. O yüzden şansını çok fazla zorlama, vakit yakındır ; Savaş yaklaşıyor, Ümmet ve Millet diriliyor, Osmanlı ruhu geri geliyor ! Hadi şimdi çık biraz dolaş gel, bu söylediklerimi idrak ve hazım edebiliyorsan et, edemiyorsan git eczaneden fitil al kendine.Belki o iyi gelir...
|
|
|
#12 |
|
Ozturk
![]() Üyelik Tarihi: 28 Temmuz 2006 Mesajlar: 105
İlişki Durumu :
|
Yapılan hiç bir zulüm karşılıksız kalmaz. Hele ki zülme uğrayanların yardım diledikleri Önce Allah sonra da Türk milleti ise mutlaka karşılığı olacaktır, Türk olmanın ve hele ki Müslüman Türk olmanın getirdiği bir zorunluluktur bu üzerimize... İşin boykot kısmına gelecek olursak; bu denilen boykot şekilleri yapılabilirliği açısından açıkcası bana pek mantıklı gelmiyor. Bilmem ne deterjanı yerine şu deterjanı alalım diyorsunuz, biraz araştırınca üretim orda olmasa bile hammadde oradan çıkıyor. Telefon markası veriliyor ancak elimizi cebimize attığımızda çıkan telefonlar hep ordan oluyor. Msn messenger kullanmayanımız var mı ? Sanmıyorum. fakat ne acıdır ki bu iletişim programı mossad ajanlarının haberleşmesi için yazılan bir programdır... Velhasıl bu liste uzayıp gider başı olmasa kuyruğu değer. Geçen gün yaşanan olayları siyasal olarak değerlendirmek için ise henüz erken diye düşünüyorum, en azından referandum süreci takip edilmeli. Yaknız şunu ısrarlar belirtmek gerekli ise belirtmeliyim ki Müslüman Türk isen insan olarak bu tip olaylara hiç bir şekilde duyarsız kalma lüksün olamaz....
|
#13 | ||||
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 05 Mart 2010 Nerden: en güzel yerinden:) Yaş: 22 Mesajlar: 1.138
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
çok güzel acıklamısınız bunu okurda belki ders alır biraz .. insan olurr.. teşekkürler..
|
|
|
#14 | ||||
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Çekinme! "Ben Osmanlıyım demekten. Senin Ataların; Ataların en şereflisi, en adaletlisi ve en medeniyetlisidir. "Osmanlı Gibisi Yok" derken taraflı gibi gözükebilirsin. Olsun, hiç sorun değil. Ne Mutlu! Tarafsızın taraflı gibi gözükmesi. Çünkü her millete nasip olmaz bu. Allah bu şerefi Türk’e nasip etmiştir. Her millet övünemez böyle geçmişiyle, övünse de yarısı hayal mahsulüdür. Ataların; Allah’ın yolundan gitmiş ve 600 küsür sene boyunca zalimlerin sırtlarında at koşturmuştur. Yoo Osmanlı öyle kolay değil kitaplara sığamaz, birkaç sayfasına hele hiç sığamaz! Sen bakma bizim aktardıklarımız sadece okyanustan bir kaç damla. Çekinme! "Ben Osmanlıyım" demekten. Ataların bugün bile dünyaya örnek olacak nitelikte. Senin Atalarının yönetim modelini taklit etmeye çalışıyor O özendiğin Avrupa bile!. Geçmişini kötüleyen, geçmişinden utanan, hatta inkar eden bizim gibi bir millet az bulunur; belki de hiç yoktur. Birçok farklı kültürdeki, dindeki, dildeki insanları Osmanlı altı asır nasıl bir arada tutabildi, bunun sırrını araştırmaktadırlar. Eski başkan Clinton ve ondan önceki ve sonraki başkanlar, "Osmanlıdan çok istifade ediyoruz" demişlerdir. Herkes bizim geçmişimizden, kültürümüzden istifade ederken BİZ NİÇİN MAHRUM KALALIM UTANIP ÇEKİNELİM? Yalnız kapitalist devlet adamları değil, çeşitli siyasi görüşteki birçok devlet adamı hatta komünistler bile Osmanlıdan çok şey öğrenmişlerdir. Bunları açıkça da ifade etmişlerdir. Örneğin Yugoslavya Devlet Başkanı Tito: "Osmanlısınız bre. Osmanlısınız. Ne çekiniyorsun Osmanlıyım demekten! Biz bu memlekette altı milleti bir arada yaşatmayı, yönetmeyi Osmanlı’dan öğrendik!" demiştir. Ömürlerini tamamlayıp tarih sayfalarında yerini almış yüzlerce devlet vardır. Bunların çok az bir kısmından ders kitaplarında bahsedilir. Çoğunun ders kitaplarında adı bile geçmez! Bütün bu tarihe mal olmuş devletlerden sistemine, idare tarzına hayran olunan, özlenilen, aranan devlet sayısı çok çok çok azdır, bunlardan biri de Osmanlı Devleti’dir. Yıkılışının üzerinden koca bir asır geçmesine rağmen, hüküm sürdüğü üç kıtadaki milletler Osmanlıyı bir türlü unutamadılar!. Bunca yıl unutturmak için yapılan iftiralara, yalanlara rağmen! Aksine Osmanlıya hayranlıkları günden güne artmaktadır. Sen ve senin gibiler aslını inkar etseler de, Osmanlı Devleti bu milletin en büyük eseridir. Bu millet de Osmanlı Devleti'nin eseri.. Zamanında bir çok haramzadeyi kollarında barındırdıracak kadar yüce bir devlettir Osmanlı... Osmanlı, benzeri olmayan medeniyet ve ihtişam demektir. Şimdilerde de hala Batı'nın en korkulu rüyası... Geçmişini bilmeyen geleceğini hiç bilemez.
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
||||
|
|
|
#15 | ||||
|
İlişki Durumu :
|
İşte sosyalizm'in ağına ve bağnaz kalıplaşmış düşüncelerine bürünen insan tipleri bunlar. Ne Müslümanlık, Ne Türklük bunlar için hiç bir anlam ifade etmez. Bunlar " HALKLARIN KARDEŞLİĞİNİ (!) " savunur, gel gelelim, ne Karabağ'dan, ne Doğu Türkistan'dan haberleri dahi yoktur. Doğu Türkistan'dan haberleri olsa da, katil şoven Mao'yu övmekten geri durmazlar. 35 milyon şehit verdiğimiz Doğu Türkistan'daki insanlar KARDEŞİ (!) değildir bunların... Çünkü onlar " TÜRK " hemde " MÜSLÜMAN "... Müslüman-Türk'ten kardeş olmaz sosyalistlere... Ama Ermeni'den yoldaş, PKK'lı piç kurularından " heval " olur... Biz ; " YAŞASIN TAM BAĞIMSIZ DOĞU TÜRKİSTAN " derken, bunlar " Biji Serok ... " diye başlayan ve devam eden cümleleri sıralamaktan hoşlanırlar... Zaten bizim tek suçumuz " MÜSLÜMAN-TÜRK " olarak dünya'ya gelmemiz herhalde... 1000 senedir İslamın sancaktarlığını ve varoluşundan beri, Milletlerin sancaktarlığını yapan bu ŞEREFLİ MİLLETİN ferdi olmaktan " SUÇLU " bulunacaksak, ne mutlu böyle suça be... Ne mutlu böyle suça... ALLAH'ım beni böyle suçlardan yargılasın inşallah... Velhasıl kelam, Selametle...
|
|
|
#16 | ||||
|
Ozturk
İlişki Durumu :
|
|
|
#17 | ||||
|
İlişki Durumu :
|
Başımızın buyruğu, sevdamızın zinciri olsun Doğu Türkistan'ım, can Türkistan'ım... Sitede bununla ilgili konular vardı ama, malesef ilgisiz kaldı... Müsade emrin, ederi kalemimizin son noktası olsun inşallah... Bismillah her hayrın başı... Bismillah o zaman ağabey...
|
|
|
#18 | ||||
|
Ozturk
İlişki Durumu :
|
|
|
#19 | ||||
|
Ozturk
İlişki Durumu :
|
Estağfurullah Canım kardeşim, Emir ne kelimedir ufak bir talep... Sen burda yöneticisin ben ise üye, hayatta bir hiyerarşi var ise buna kibirsiz bir şekilde uymak zorunluluğu var değil mi...
|
|
#20 | ||||
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
))
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
||||
|
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| filistini, sen, vuruyorsun |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |