|
||||||
| Slogan Yarışmamız Yaratıcılığın öncülük ettiği bağımsız fikir alanımız.. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14 Mart 2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 984
İlişki Durumu :
|
Sanal alemin tek gerçeği: 'Mesken' - Psikonist Slogan
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Sloganım: < Sanal alemin tek gerçeği: ''Mesken''... > Sloganın açıklaması: Burada kurulan dostluklar,saygı,sevgi,insanla r,hikayeler herşey sanal alemin yalan,dolanı arkasına sıkışmamış...Buradaki herşey GERÇEK!Burası '' Mesken'' ;sanal alemdeki tek gerçek!
|
#2 |
|
Serbest Meslek Erbabı
![]() Üyelik Tarihi: 20 Mayıs 2006 Nerden: Msdos'tan Yaş: 21 Mesajlar: 3.540
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
Güzel olmuş slogan eklendin yarışmaya
"Bulmak için aramak lâzım." Hz.Mevlâna ![]() Herkesin Bakmadığı Yönden, Bak Dünyaya! Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şevkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörürlükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol Mevlana Celaleddin Rumi Dervis |
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 16 Haziran 2006 Nerden: Cehennemin Dibinden... Yaş: 20 Mesajlar: 5.782
İlişki Durumu :
|
iyi ve anlamlı slogan sağolasın paylaşım için
|
#4 |
|
Romantik Psikopat
![]() Üyelik Tarihi: 14 Mart 2008 Nerden: Türkiyenin bağrından kopmuş,muhteşemlikler diyarı KUZUCULUDAN=) Yaş: 16 Mesajlar: 984
İlişki Durumu :
|
Beğenmenize sevindim
|
#5 |
![]() Üyelik Tarihi: 15 Ocak 2006 Nerden: Niğde Yaş: 20 Mesajlar: 10.809
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Güzel bi slogan olmuş..Anlamıda güzel..Ellerine sağlık..
|
#6 |
![]() Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 8.046
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
ellerinee saglıkkk=)=)=) hoş olmuşşş gerçektende doğruuu yalan dünyanın gerçek insanı yazar da güzel olmazmı
|
#7 |
|
Romantik Psikopat
İlişki Durumu :
|
yalan dünyanın gerçek insanı diyosun öylemi bidenem,senden esinlendim =) yorumlar için teşekkürler..Meskene yakışışanı yapmaya çalıştım
|
#8 |
![]() Üyelik Tarihi: 10 Nisan 2008 Nerden: Kağıt Evler Yaş: 16 Mesajlar: 4.019
İlişki Durumu :
|
Başarılar canım
|
|
#9 | ||||
|
Romantik Psikopat
İlişki Durumu :
|