|
||||||
| Slogan Yarışmamız Yaratıcılığın öncülük ettiği bağımsız fikir alanımız.. |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Serbest Meslek Erbabı
![]() Üyelik Tarihi: 20 Mayıs 2006 Nerden: Msdos'tan Yaş: 21 Mesajlar: 3.540
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
[Örnek] Kendinizi meskenin akışına bırakın ! - ALP SLOGAN
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
SLOGANIM Kendinizi meskenin akışına bırakın ! ALP SLOGAN
SLOGAN AÇIKLAMASI Mesken.Gen.Tr Forumuna ne zaman bir uğrayıp çıkacam desem hep saatlerce kalıyorum ve ertesi gün arkadaşlarıma anlatacak onlarca hikayem ve sohbetlerim oluyor. Onun için siz Kendinizi meskenin akışına bırakın ! ![]() BU SLOGAN ÖRNEKTİR... SLOGANINIZI RESİMLER VE VİDEOLARLA SÜSLEYEBİLİRSİNİZ... åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!]
"Bulmak için aramak lâzım." Hz.Mevlâna ![]() Herkesin Bakmadığı Yönden, Bak Dünyaya! Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol Şevkat ve merhamette güneş gibi ol Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol Hoşgörürlükte deniz gibi ol Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol Mevlana Celaleddin Rumi Dervis |
|
|
|
#2 |
![]() Üyelik Tarihi: 22 Şubat 2008 Nerden: hayallerülkesi'nden Yaş: 18 Mesajlar: 8.046
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
oooo ozaman ben bu sene hiç adım bile atmayım=) öss m var
|
#3 |
![]() Üyelik Tarihi: 10 Nisan 2008 Nerden: Kağıt Evler Yaş: 16 Mesajlar: 4.019
İlişki Durumu :
|
Güzelmiş benim eski kişiliğime uyuyor
|
|