|
||||||
| Haftanın Konusu Her Hafta Bir Konu Hakkında Konuşup Tartışacağımız Alan... |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Umay
İlişki Durumu :
|
Haftanın Konusu: [ Huzuru Nerelerde Bulursunuz?]
[Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Mutluluk Bazen Çok Yakınımda Bazen Çok Uzakta Asıl Mutluluk Hayatımda
|
|
|
|
#2 |
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Kimisi anne ya da babasının kucağında, kimisi rabbine açtığı avuçlarının içerisinde, kimisi sevdiğinin yanıbaşında, kimisi dostunun omuzlarında bulur huzuru. Bence huzur insanın yüreğinde, vicdanında saklıdır..
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
|
|
|
#3 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 20 Haziran 2008 Nerden: dünyanın merkezinde Mesajlar: 2.122
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Odamın penceresinde. Yagmurdan sonraki toprak kokusunu içime çekmek o pencereden çok huzur verici.
|
#4 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 02 Ağustos 2009 Nerden: !!!Malatya!!! Yaş: 17 Mesajlar: 594
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
ailemin ynnda rhat dertsiz ortm bnm için huzurlu ....
|
|
#5 |
|
Mesken Bağımlısı
![]() Üyelik Tarihi: 20 Mart 2008 Nerden: antalya Yaş: 14 Mesajlar: 444
İlişki Durumu :
|
odamda
|
|
![]() ![]() |