|
||||||
| Haftanın Konusu Her Hafta Bir Konu Hakkında Konuşup Tartışacağımız Alan... |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Haftanın Konusu: ( Ağlamak zayıflık mıdır?)
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Bu haftanın konusu bu olsun.. Ağlamak zayıflık mıdır sizce? Güçlü olanlar ağlayamazlar mı? Ayıp mıdır ağlamak? çoğu zaman yalnız kalmak isteriz ağlayacağımızı hissettiğimiz de, ya da saklamaya çalışırız. Aslında duygular neden bu kadar derinlerde... Hadi buyrun bakalım...
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
|
|
|
#2 |
|
.:BeYaZ GüLüM:.
![]() Üyelik Tarihi: 10 Temmuz 2009 Nerden: EFELER DİYARI Yaş: 21 Mesajlar: 2.564
İlişki Durumu :
|
erkek adam ağlamaz,v.s gibi cümlelere kıl olan biri olarak diyebilirim ki,ağlamak zayıflık değildir,ağlamak insanın yaşadığı olaylara karşı verdiği bir çeşit tepki türüdür,ben ağlamam diyenlere,sormuşumdur hep,küçükken top oynarken,baban azarlarken,annenden sopa yerken.vs hiç ağlamadın mı ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] elbette ağlar insanoğlu,ama bunu başkalarının yanında yapmaya çekinir çoğu,tıpkı ben gibi,ağlarım elbet,hem de gün gelir hüngür hüngür ağlarım,ama bu ana kimseyi etmem şayit,o da benim özelimdir ![]() sağolasın ablam güzel konu.
|
#3 | ||||
|
Aslolan Kendini Yönetmektir
![]() Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2009 Nerden: bulutların arasından Mesajlar: 8.185
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
Gülmek de duygularımızın göstergesi, ama nedense bir çoğumuz başkalarının yanında gülerken ağlamaktan çekinir, göstermek istemeyiz.. İşte ince nokta burası. Belki de olduğumuz gibi görünmeliyiz. Kimbilir insan olduğumuzu o zaman daha iyi hissederiz ve insanlığımızı unuttuğumuz anlar olmaz belki de...
Keşke Çocuk Kalsaydım da, Dizimdeki Yarayı En Büyük Acı Sansaydım !.. ![]() TÜRK'ÜN BAŞI ANCAK SECDEDE EĞİLİR Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!! Ne gülümsemek gerçek mutluluktur... Ne de ağlamak en büyük acının ifadesidir... Ne seni seviyorum sözü gerçek sevgidir... Ne de söylememek sevmediğinin göstergesidir... Hayat ne gideni getirir... Ne de kaybetiğin zamanı geri çevirir... Ya yaşaman gerekenleri zamanında yaşayacaksın... Ya da yaşayamadım diye ağlamayacaksın...
|
||||
|
|
|
#4 |
|
Namaz, her yaşta güzeldir...
![]() Üyelik Tarihi: 08 Eylül 2005 Nerden: Doğu Türkistan Yaş: 1 Mesajlar: 118
İlişki Durumu :
|
Dışarıdan bakıldığında her ne kadar soğuk bir yapım dursa da, bir o kadar duygusalımdır. Ağlarım da, ne yalan söyleyeyim. ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Ama asla zayıflık falan olarak görmüyorum.Şehit haberi izlerken ağlıyorum, rahmetli genel başkanımız için ağladım. Ama ne askere giderken ağladım, ne de askerden geldikten sonra. O konularda malesef duygusuzlaşıyorum yahu ![]() Başkalarının yanında ağlar mıyım, ağlarım. Başkaları dediğim zaten, toplasanız 3 tane arkadaşım var.Gürkan, Ömer, Scoop. Fazlasına ihtiyaç duymuyorum. Ağlarsam bu adamların yanında ağlarım, ağladığımız mevzu'da ortak olur yüksek ihtimalle... Asla zayıflık falan olarak görmüyorum.
|
|
#5 |
|
Meraklı
![]() Üyelik Tarihi: 23 Haziran 2010 Mesajlar: 10
İlişki Durumu :
İlişkisi yok
|
zayıflık değil hissiyattır |
|
|
|
#6 |
|
Daimi Üye
![]() Üyelik Tarihi: 16 Mart 2008 Nerden: Ankara Mesajlar: 958
İlişki Durumu :
|
Bence ağlamak insanı rahatlatır yani ben kendi adıma konuşayım Ben bişeyden çok bunaldığımda, sıkıldığımda herşeyi çok içime atarım çok bunalırım.. İçimden bazen ağlamak gelir ama ağlayamam. Bu da beni sıkıntıya sokar. Çünkü ağlayınca rahatlıyorum içimi döküyorum. Bence ağlamanın zayıflıkla bi ilgisi yoktur.
| Bookmarks |
| Etiketler |
| aglamak, haftanin, konusu, midir, zayiflik |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |