|
||||||
| Gözaltı Odası Soruları biz sorarız burada ! |
![]() ![]() |
|
|
LinkBack | Konu Seçenekleri |
|
|
#1 |
![]() Üyelik Tarihi: 19-06-2007 Nerden: İstanbul=) Yaş: 18 Mesajlar: 1,219
İlişki Durumu :
Karmaşık
|
Haftanın Konuğu 55[EthemGÜL]
Facebookta Yayınlamak İçin Tıkla:)
Adını ve Soyadınız: åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Yaşınız: Boyunuz: Kilonuz: Medeni Haliniz: Hobileriniz: Fobileriniz: Nerelisiniz: Okul yada iş durumunuz Hangi dizileri seyredersin: En çok neyi seversin: Hayatınızda özel biri var mı: Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: Aşk Acısı Çektinizmi: Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Resim Yapmayı severmisiniz: Sizce aşk nedir: En çok ne yapmak hoşunuza gider: Duygusalmısınız: Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı): Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı: Alış veriş Yapmayı severmisiniz: Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz: Tuttuğun takım? En büyük takıntın nedir? En büyük hayalin? Giyim tarzın? En istikrarlı olduğun konu nedir? En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Nasil bir Kisilige sahibsiniz? En sevdiğin renk ? Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin? En sevdigin sarki hangisi? Neden ? En sevdiğin yazar ve kitap? En beğendiğin film ve aktör/aktrist? Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin? Sevdiğin için neleri göze alırsın? Bir gününüz nasıl geçiyor? Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz neler yaparsın... Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Yaptığın en büyük çılgınlık? Bugünlerde en çok duyduğun söz? Evde yokluğunu hissettiğin şey? Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? Şu an olmasını istediğin birşey? Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? İzlemekten aaaif aldığın tv programları? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Aşk herşeyi affeder mi? Karşı cinste hoşlandığın tip ? Karşı cinste aradığın özellikler? Benzetildiğin biri varmı? Aşağıdakiler senin için ne ifade ediyor/kısaca tanımlar mısın? Aşk: Sevgi: Hayat: Dostluk: Para: Ölüm: İş: Hayat felsefen nedir? Hayatına yön veren düşüncelerin veya hayat amacın nelerdir? Bunu açıklayan bir sözün varsa buraya yazarmısın? Forumu nasıl buldun ?(google yada tavsiye v.b ) Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Forumda seni en fazla üzen olay? Forumda seni en mutlu eden olay? Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir? Yöneticilerden bir rican var mı? |
|
|
#2 |
|
Bizden Biri
![]() Üyelik Tarihi: 18-11-2009 Nerden: alacakaranlıktan Yaş: 19 Mesajlar: 3,423
İlişki Durumu :
|
meraba hayırlı olsun=) sorularım en sevdiğin ünlü kim şu ana kadar izlediğin en güzel film hangisi en iğrendiğin espiri nedir? ![]() kitap okurmusun? kendini en rahat hissetiğim ortam? Sevdiğin kızın ateist olduğunu öğrendin..... Ne yaparsın ??
|
#3 |
|
Pano Yöneticisi
![]() Üyelik Tarihi: 07-03-2010 Mesajlar: 1,195
İlişki Durumu :
|
Adınız ve Soyadınız: Ethem GÜL
Yaşınız:18 06.03.2010 'da 19 åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Boyunuz:1.77cm Kilonuz:67 Medeni Haliniz:Bekar Hobileriniz:Araştırma,müzik dinleme,İstişare yapmak,seminer düzenlemek Fobileriniz: Nerelisiniz:Malatya/Hekimhan Okul yada iş durumunuz:Mezun,çalışmıyor,Öss sınavına hazırlanıyor. Hangi dizileri seyredersin akarya Fırat,Kurtlarvadisi Pusu,EzelEn çok neyi seversin:Yolumu koymuş davavamı,Vatanımı Hayatınızda özel biri var mı:Hayatımda birden çok özel şahıs var. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: Aşk Acısı Çektinizmi evmişimdir duygularımı açamamışımdır,kendi kendimin canımı yakmışımdır.Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: Resim Yapmayı severmisiniz:Resim yamayı severim genelde eski tarihimizden kesitler çizmeye çalışırım. Sizce aşk nedir evmektir,hissetmektir,d üşünmektir,yaşam biçimidir.En çok ne yapmak hoşunuza gider:Hedefimi koyduğum üniversiteyi kazanmak ve amaçlarıma ulaşmak. Duygusalmısınız:Olgun bir insan ve kişiliği haysiyeti olan insan her daim duygusaldır.Kimileri vardırı duygusaldır ama zalimlerin arasında kendilerine rol verirler.Evet Duygusalım duygusuzu insan hayata pek ciddi bakamaz. Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):Kitap okumayı çok sverim okuğum bir kitap var Alparslan Türkeş:Temel Görüşler kitabını okuyorum. Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:Hayvanları severim ama beslediğim bir hayvan yok. Alış veriş Yapmayı severmisiniz:Yani. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz osyalimdir.Tuttuğun takım?:Galatasaray En büyük takıntın nedir?:Amaçlarıma hedeflerime ulaşıcakmıyım. En büyük hayalin?:Tüm Turan Devletleri'nin bir araya gelmesi åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Giyim tarzın? por,TakımEn istikrarlı olduğun konu nedir? avam.(Ülkücülük)En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Nasil bir Kisilige sahibsiniz? :Yerine göre düşünüp konuşan,genelde sırası gelince konuşan. En sevdiğin renk ?:Kahverengi. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?:Milli Müzik(Ali Aksoy,Ali Kınık,Ozan Ünsal,Mustafa Yıldızdoğan,Asrın Zemahşeri:Osman Öztunç,Aşık Sefai,Mehmet Borukçu,Haluk Kırcı,Ahmet Yılmaz,Ozan Arif vs. vs.) åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] En sevdigin sarki hangisi? Neden ?:Osman Öztunç-Mehmedim Şehitlerimiz ve Çanakkale Destanını anlatan en anlamlı parça. En sevdiğin yazar ve kitap?:Alparslan Türkeş yazmış olduğu tüm kitaplar. En beğendiğin film ve aktör/aktrist?:120 Flimi. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?:Vatanım(Vatan sana canım feda.) Sevdiğin için neleri göze alırsın?:Ölümü åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Bir gününüz nasıl geçiyor? ershane,ev.Haftasonl arı faaliyet.Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz neler yaparsın... Sessiz sakin gayet güzel dışarı çıktımmı boş vakit olduğunda tabi arkadaşları alırım yarım saat bir saat turlarım.Ülkü ocaklarına giderim. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? :Karşımdaki kişiye yaptığı hatasına bağlı olaya kendi gözümle baktığı gibi birde karşımdakinin güznden bakarım.Bağışlayıcı olmak Allah'a mahsusuu olduğu gibi Peygamber Efendimiz'in sünnetlerindendir. Yaptığın en büyük çılgınlık?:Bu en son yapılan Ankaradaki MHP kurultayına agabeyimden izin almadan gitmiştim.Orada söylediğimde baya şaşırmuıştı yanına ulaşamıyordum ama bir çılgınlık daha yaptım tanıdık abilerimizin delege kartlarını alarak bir kaç arkadaşıma takıp çevik kuvvetlerin içinden içeri sızdım.Yaşıtlarım yoktu millet bu kim diye bakıyordu. Bugünlerde en çok duyduğun söz? : Evde yokluğunu hissettiğin şey? :Allah'a şükür olanla yetinmeyi biliyoruz. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?:Pek bulunmaz,Şehitlerimiz,Mahallel i arakadaşlarım. Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? :Boş muhabbet etmeyen insanlarla kafamda takılan bir takım soruları tartışmalı iştiareye dökerek uzun süre tartışma ve yanlışlarımı gidermek. Şu an olmasını istediğin birşey?Şuan da hiçbir şey istemiyorum. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? "Cennet" Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? İzlemekten aaaif aldığın tv programları? :Osman Öztunç'un Kral Karandenizdeki sunmuş olduğu Zemahşer programı. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? :Kişiliğimi karakterliğimi ve inancıma kıymet veririm. Aşk herşeyi affeder mi?:Aşk herşeyi affetmez ve affetirtmez. Karşı cinste hoşlandığın tip ? :Önemli değil. Karşı cinste aradığın özellikler? empatik olgun ve akıllı.Benzetildiğin biri varmı? :Arda Turan oda saç traşından. ![]() Aşk evmek,inanmak,görmek,bilm ek,tanımak.Sevgi: Aşkın temelinde buluna bir kavram. Hayat: Kişinin yaşantısını olay örgüsü halinde çerçevelerdiği kavram. Dostluk: Kişinin inanarak güvenerek kurduğu ilişki biçimidir. Para: Aşkın dostluğun sevginin oluşmasında kolay bir araçtır. Ölüm:Kişinin fani hayattan ebedi haya göçmesi olayına denir. İş: Haytının yapısını belirten bir sosyal oluşumdur. Forumu nasıl buldun ?:Tavsiye ile. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? iyasi içerikli bölümler.Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 3-4 saat Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Bozkurt,Davamdan gelen isim. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Henüz yok Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Yeniyim bir şey diyemiyeceğim Forumda seni en fazla üzen olay? Henüz olmadı. Forumda seni en mutlu eden olay? Henüz olmadı. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?:Forum gayet hoş gerek temasıyla gerek üyeleriyle forumdaki amacım siyasi haberleri günü gününe yansıtıp halkımı bilinçlendirmek istiyroum. Yöneticilerden bir rican var mı? :Şimdilik yok canlarınızın sağlığı. |
|
|
#4 |
|
Pano Yöneticisi
İlişki Durumu :
|
Adınız ve Soyadınız: Ethem GÜL
Yaşınız:18 06.03.2010 'da 19 Boyunuz:1.77cm Kilonuz:67 åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Medeni Haliniz:Bekar Hobileriniz:Araştırma,müzik dinleme,İstişare yapmak,seminer düzenlemek Fobileriniz: Nerelisiniz:Malatya/Hekimhan Okul yada iş durumunuz:Mezun,çalışmıyor,Öss sınavına hazırlanıyor. Hangi dizileri seyredersin akarya Fırat,Kurtlarvadisi Pusu,EzelEn çok neyi seversin:Yolumu koymuş davavamı,Vatanımı Hayatınızda özel biri var mı:Hayatımda birden çok özel şahıs var. Issız bir adaya düşsen yanına kimleri alırdın: Aşk Acısı Çektinizmi evmişimdir duygularımı açamamışımdır,kendi kendimin canımı yakmışımdır.Sevdiğiniz İçin Çiğ Tavuk Bile Yermisiniz: Resim Yapmayı severmisiniz:Resim yamayı severim genelde eski tarihimizden kesitler çizmeye çalışırım. Sizce aşk nedir evmektir,hissetmektir,d üşünmektir,yaşam biçimidir.En çok ne yapmak hoşunuza gider:Hedefimi koyduğum üniversiteyi kazanmak ve amaçlarıma ulaşmak. Duygusalmısınız:Olgun bir insan ve kişiliği haysiyeti olan insan her daim duygusaldır.Kimileri vardırı duygusaldır ama zalimlerin arasında kendilerine rol verirler.Evet Duygusalım duygusuzu insan hayata pek ciddi bakamaz. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Kitap Okurmusunuz (şuan okuduğunuz varmı):Kitap okumayı çok sverim okuğum bir kitap var Alparslan Türkeş:Temel Görüşler kitabını okuyorum. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Hayvanları severmisiniz Beslediğiniz bi hayvan varmı:Hayvanları severim ama beslediğim bir hayvan yok. Alış veriş Yapmayı severmisiniz:Yani. Sosyalmisiniz yoksa asosyalmisiniz osyalimdir.Tuttuğun takım?:Galatasaray En büyük takıntın nedir?:Amaçlarıma hedeflerime ulaşıcakmıyım. En büyük hayalin?:Tüm Turan Devletleri'nin bir araya gelmesi Giyim tarzın? por,TakımEn istikrarlı olduğun konu nedir? avam.(Ülkücülük)åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? Nasil bir Kisilige sahibsiniz? :Yerine göre düşünüp konuşan,genelde sırası gelince konuşan. En sevdiğin renk ?:Kahverengi. Hangi tür müzikten hoşlanırsın/ Kimleri dinlersin?:Milli Müzik(Ali Aksoy,Ali Kınık,Ozan Ünsal,Mustafa Yıldızdoğan,Asrın Zemahşeri:Osman Öztunç,Aşık Sefai,Mehmet Borukçu,Haluk Kırcı,Ahmet Yılmaz,Ozan Arif vs. vs.) En sevdigin sarki hangisi? Neden ?:Osman Öztunç-Mehmedim Şehitlerimiz ve Çanakkale Destanını anlatan en anlamlı parça. En sevdiğin yazar ve kitap?:Alparslan Türkeş yazmış olduğu tüm kitaplar. En beğendiğin film ve aktör/aktrist?:120 Flimi. Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?:Vatanım(Vatan sana canım feda.) Sevdiğin için neleri göze alırsın?:Ölümü Bir gününüz nasıl geçiyor? ershane,ev.Haftasonl arı faaliyet.Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz neler yaparsın... Sessiz sakin gayet güzel dışarı çıktımmı boş vakit olduğunda tabi arkadaşları alırım yarım saat bir saat turlarım.Ülkü ocaklarına giderim. Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? :Karşımdaki kişiye yaptığı hatasına bağlı olaya kendi gözümle baktığı gibi birde karşımdakinin güznden bakarım.Bağışlayıcı olmak Allah'a mahsusuu olduğu gibi Peygamber Efendimiz'in sünnetlerindendir. Yaptığın en büyük çılgınlık?:Bu en son yapılan Ankaradaki MHP kurultayına agabeyimden izin almadan gitmiştim.Orada söylediğimde baya şaşırmuıştı yanına ulaşamıyordum ama bir çılgınlık daha yaptım tanıdık abilerimizin delege kartlarını alarak bir kaç arkadaşıma takıp çevik kuvvetlerin içinden içeri sızdım.Yaşıtlarım yoktu millet bu kim diye bakıyordu. Bugünlerde en çok duyduğun söz? : Evde yokluğunu hissettiğin şey? :Allah'a şükür olanla yetinmeyi biliyoruz. Geçmişte yaşasaydın kim olurdun? : Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?:Pek bulunmaz,Şehitlerimiz,Mahallel i arakadaşlarım. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Yapmaktan en çok hoşlandığın şey? :Boş muhabbet etmeyen insanlarla kafamda takılan bir takım soruları tartışmalı iştiareye dökerek uzun süre tartışma ve yanlışlarımı gidermek. Şu an olmasını istediğin birşey?Şuan da hiçbir şey istemiyorum. Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ? "Cennet" Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? İzlemekten aaaif aldığın tv programları? :Osman Öztunç'un Kral Karandenizdeki sunmuş olduğu Zemahşer programı. Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? :Kişiliğimi karakterliğimi ve inancıma kıymet veririm. Aşk herşeyi affeder mi?:Aşk herşeyi affetmez ve affetirtmez. Karşı cinste hoşlandığın tip ? :Önemli değil. Karşı cinste aradığın özellikler? empatik olgun ve akıllı.Benzetildiğin biri varmı? :Arda Turan oda saç traşından. ![]() Aşk evmek,inanmak,görmek,bilm ek,tanımak.Sevgi: Aşkın temelinde buluna bir kavram. Hayat: Kişinin yaşantısını olay örgüsü halinde çerçevelerdiği kavram. Dostluk: Kişinin inanarak güvenerek kurduğu ilişki biçimidir. Para: Aşkın dostluğun sevginin oluşmasında kolay bir araçtır. Ölüm:Kişinin fani hayattan ebedi haya göçmesi olayına denir. İş: Haytının yapısını belirten bir sosyal oluşumdur. Forumu nasıl buldun ?:Tavsiye ile. Forumda en çok takıldığınız bölüm hangisi ? iyasi içerikli bölümler.Foruma ne kadar zaman ayırıyorsun -Neden? 3-4 saat Forumda en fazla beğendiğin isim -Nedeni? Bozkurt,Davamdan gelen isim. Forumda en fazla kızdığın isim -Nedeni? Henüz yok Forumda en iyi anlaştığın isim / isimler? Yeniyim bir şey diyemiyeceğim Forumda seni en fazla üzen olay? Henüz olmadı. Forumda seni en mutlu eden olay? Henüz olmadı. Forum hakkında düşüncelerin ve forumla ilgili kendi hedeflerin nelerdir?:Forum gayet hoş gerek temasıyla gerek üyeleriyle forumdaki amacım siyasi haberleri günü gününe yansıtıp halkımı bilinçlendirmek istiyroum. Yöneticilerden bir rican var mı? :Şimdilik yok canlarınızın sağlığı. |
|
|
#5 |
|
Pano Yöneticisi
İlişki Durumu :
|
meraba hayırlı olsun=):sağolun teşekkür ederim en sevdiğin ünlü kim:Ozan Üsal şu ana kadar izlediğin en güzel film hangisi:120 en iğrendiğin espiri nedir?:Adamın biri varmış iki dönem düzeltmiş. kitap okurmusun?:Evet genelde siyasi araştır kitapları,tarih vb. kendini en rahat hissetiğim ortam?:ÜlküOcakları Sevdiğin kızın ateist olduğunu öğrendin..... Ne yaparsın ??:Hakikatı anlatır hayatına yeni bir düzen çizdirmeye gayret ederim onca geçen zamanının kahrıyla başbaşa kalır.Burda ben devreye girerek tesellisi olurum. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] |
|
|
#6 |
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 05-03-2010 Nerden: en güzel yerinden:) Yaş: 22 Mesajlar: 1,009
İlişki Durumu :
|
1- mesken ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir? 2- İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musunuz? Yapılan yanlışlardan bahseder misiniz? 3- Türkiye’de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? 4- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? 5- Yeterli imkanınız ve yetkiniz olsa, bu dünyada neleri değiştirmek istersiniz? 6- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? 7- Yeterli maddi imkanınız olsaydı, ilk ne yapardınız veya ilk ne alırdınız? 8- En son okuduğunuz kitabın adı ve yazarı nedir? İçinde geçen, etkilendiğiniz bir cümleyi bizimle paylaşır mısınız? 9- Sizi çok etkileyen bir Ayeti yazınız. 10- Aklınızda olan bir Hadis-i şerifi yazınız. 11- Hayat felsefenizi ifade eden, çok etkilendiğiniz bir sözü yazabilir misiniz? 12- Evinize girdiğinizde ilk yaptığınız şey nedir? İlk bakındığınız şey nedir? 13- En sevdiğiniz yemekler nelerdir ve hangi yemekleri yapmayı biliyorsunuz? åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] 14- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? 15- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? 16- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? 17- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? 18- Zamanınızın ne kadarını bilgisayar başında geçiriyorsunuz? Net alemi sizin için ne ifade ediyor? 19- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? 20- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? 21- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? 22- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? 23-mesken ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? Konuğumuz müsait olduğu vakte göre cevaplamaya başlayabilir. Kolay gelsin kardeşim.
![]() ![]() ![]() ![]() åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] biraz soru da ben sorayım dedimm .. ![]() |
|
|
#7 |
|
Uzman Üye
![]() Üyelik Tarihi: 05-03-2010 Nerden: en güzel yerinden:) Yaş: 22 Mesajlar: 1,009
İlişki Durumu :
|
Hayvanları severmisin? Beslediğin bir hayvan varmı? En büyük takıntın nedir? En büyük hayalin? En istikrarlı olduğun konu nedir? En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Nasil bir Kisilige sahipsin? Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Bugünlerde en çok duyduğun söz? Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Şu an olmasını istediğin birşey? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Benzetildiğin biri varmı? åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Sence mutluluk paraylamı olur yoksa parasızda mutlu olabilirmisin? Hayatını erteleyenlerden misin yoksa anı yaşayanlardan mı? Sence sana sorulabilecek en güzel ve en anlamlı soru ne olabilir? 5 kuruşluk insana 10 kuruşluk değer verir misin? yoksa 5 kuruş yeter mi diyosun? Forum kurallarının hepsini biliyor musun? Aşağıdaki kelimelerin anlamlarını söyle bakalım: Payitaht:Fetret: Sin: Salvo: Sak: Çav: Zuhurat: Hempa: Bohem: Gıgı: Hamil: Lâl: Ser: Çor: Replik: Pot: Tıynet: Santimantal: Şıvgın: Libero: Şar: Sadme: Seryat: Cembiye: Mütekebbir: Çıdam: Olut: Podüsüet: Tagayyür: Ülfet: Ültimatom: Assai: Şövale: Cönk: Gulet: İlmühaber: Hadi kolay gelsin sana.
)) |
|
|
#8 |
|
Pano Yöneticisi
İlişki Durumu :
|
1- mesken ailesinin bir bireyi olarak, forumdan beklentileriniz nelerdir?
Forumdan beklentilerim Alla'ın izniyle dahada ilerlere gelebilmesidir. 2- İnternet ortamında forum olarak olsun, bilgi siteleri olsun güzel çalışmalar yapılmakta. Bu çalışmaların hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyor musunuz? Yapılan yanlışlardan bahseder misiniz? åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Yapılan çalışmalar çok hoş iyi tabi bunların sakıncalı olanlarıda var sakıncalı tipler için yani değerlendirmesini bilene diyelim.Yapılan her anlamlı iyi bir çalışma hayra ve hakka hizmet ettiğini düşünüyorum. 3- Türkiye’de ve Dünyada gelişen ve tepki duyduğunuz olaylardan bahseder misiniz? Birçok konu var aklım karıştı. 4- Eğitim sistemimizin verdiği eğitim ve öğretimden memnun musunuz? Aile içi eğitim, okul öncesi ve okul eğitimi olarak neler yapılabilir? Çok yanlış bir sistem içersindeyiz neden derseniz kendim söyliyeyim kendimi örnek veriyorum ben meslek lisesi öğrencisiyim elektrik-elektronik teknolojisi bölümü mezunum bölümüm sayılsal fakat sayılsal hiç bir ders görmüyorduk bugünde eksikliğini ve zararını çok gördüm vede ezbere dayalı bir müfredat sistemi var.Ben sayısal öğrenciyim ama temelim yok denilecek az bu dönem dershaneye başvurmak zorunda kaldım eğer müfredatımızda sayısal derslerde görseydi 3 sene boyunca hem dershaneye para vermicektim hemde aileme yük olmıyacaktım.Bunun utancı içersinede düşmüş bulunmaktayım. 5- Yeterli imkanınız ve yetkiniz olsa, bu dünyada neleri değiştirmek istersiniz? Eğitim sistemini,Ve doğu illerimize batıya yaptığımız kadar yataırım vede dışardan ticaret değilde kendi malımı kendim üretir ve kullanamadığımız madeni kaynaklarını devletim milletim için kullanırdım ve ekonomiye can verip işsizlik oranını azaltmaya çalışırım.Böylelikle büyük güç haline getirirdim. 6- İçinden çıkamadığınız zor bir durum olsa, ilk kime danışırsınız? Aileme,sonrasında devlet birimlerine. 7- Yeterli maddi imkanınız olsaydı, ilk ne yapardınız veya ilk ne alırdınız? Bankaya havale ederdim..Ve ilk köyüme güzel bir ev yaptırırdım ve hala elimdeki para berektliyse belirli bir ksımını hastahane hitmetine bağışlardım ve bir kısmınıda askeriyeye.. 8- En son okuduğunuz kitabın adı ve yazarı nedir? İçinde geçen, etkilendiğiniz bir cümleyi bizimle paylaşır mısınız? Bir Ülkücü'nün Hayatı Metin Tokdemir yazarı:Önder Karayılan İçinde geçen en önemli söz hiç unutamayacağım bir söz:"Ahde Vefasızlık İmansızlıktır". 9- Sizi çok etkileyen bir Ayeti yazınız. Onlara yeryüzünde fesatlık çıkartmayın dendiği zaman biz sadece islah edicileriz derler ama lakin onlar anlamazlar onlar bozguncuların takendileridir.(Bakara 13.ve 14. ayetleri) 10- Aklınızda olan bir Hadis-i şerifi yazınız. Sizin en hayırlınız Kur'an'ı öğreten ve öğretenenizdir. 11- Hayat felsefenizi ifade eden, çok etkilendiğiniz bir sözü yazabilir misiniz? Yürü hala nediye oyunda oynaştasın Fatih'i İstanbul'u fethetdiği yaşdasın. 12- Evinize girdiğinizde ilk yaptığınız şey nedir? İlk bakındığınız şey nedir? Elimi yüzümü yıkarım ve aile fertlerini yoklarım kim var kim yok diye. 14- Dinlenmek için neler yaparsınız? Hoşunuza giderek yaptığınız bir uğraşınız var mı? Bilgisayar başına geçip müzik dinlerim hoşuma gidre yaptığım iş ise kitap okumaktır. 15- Hayatınızda sizi en çok üzen, en çok mutlu olduğunuz ve en çok sinirlendiğiniz olaylar nelerdir? åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] 16- Etkilendiğiniz ve örnek aldığınız, tarihten, günümüzde yaşayan veya ailenizden bir kişilik var mı? Fatih Sultan Mehmet ,Atatürk,Alparslan Türkeş ve Agabeyim... 17- Arkadaşlarınızı seçerken ne gibi özellikler ararsınız? Zamanın bana verdiği göstediği deneyim güvenilecek şahıs olmasına dikkat ederim.Ve kişiliğiye karakteriyle bu güven meselesinde tamam lamış olur.Olgun ve heryerde oturaklı bir şahıs olmasını isterim. 19- En son kime ne hediye aldınız? Size verilen en son hediye nedir? Arkadaşa en son kitap hediye etmiştim ve karşılığında yine kitap almıştım başka birisinden. 20- Geleceğe yönelik hayalleriniz ve planlarınız nelerdir? Geleceğe yönelik planım devletin belirli bir yerinde görev almak ve yaralı işler yapmak,Planlarım ise bende kalsın ![]() 21- Forumumuzdaki nickinizin anlamı nedir? Neden bu nicki kullanıyorsunuz? Forumdaki ismim şahsi ismimdir.Anlamı ise karayağızdır.Millet beni lakapla tanımasını istemiyorum şahsi ismimle anılmak isterim. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] 22- Forumumuzda en çok dikkatinizi çeken, sizi en çok etkileyen isimler kimler? Asena,Bozkurt,Osman Batur,KABADAYI 23-mesken ailesine söylemek istediğiniz bir şey var mı? Canlarınızın sağlığı... Hayvanları severmisin? Beslediğin bir hayvan varmı? En büyük takıntın nedir? En büyük hayalin? En istikrarlı olduğun konu nedir? En beğendiğin ve beğenmediğin huyun? Nasil bir Kisilige sahipsin? Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? Bugünlerde en çok duyduğun söz? Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? Şu an olmasını istediğin birşey? Hayatta en çok kıymet verdiğin şey? Benzetildiğin biri varmı? Bu soruları cevaplamıştım.... Sence mutluluk paraylamı olur yoksa parasızda mutlu olabilirmisin? åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Tabikide parasızda mutlu olunur mutluluk parasız olduğu gibi ilişkisizde olur.İstediğiniz herşeyin olması bir mutluluk değilmidir. Hayatını erteleyenlerden misin yoksa anı yaşayanlardan mı? Hayatı ertelemeyi sevmem zamanla tembellik katabilir işi zamanında yapıcaksın yani Anı iyi değirlendiririm tabi boş olarak değil dolu işler yaparak. Sence sana sorulabilecek en güzel ve en anlamlı soru ne olabilir? Hayırdır? ![]() 5 kuruşluk insana 10 kuruşluk değer verir misin? yoksa 5 kuruş yeter mi diyosun? Değerinden fazla ilgi görürse çok değişebilir şahıs hemde gözle değil artık bendenlede görülür. åŸå¸–地å€: Mesken.Gen.Tr SanalGenclik Twitter Facebook Kurtlar Vadisi Pusu Forum Sitesi Güne Dair Öss AÖF Emo Avon Oyun Program Sohbet, Dizi İzle, Online Dizi, Diziizle, Sakarya Fırat Dizisi, Sakarya Fırat, Ezel Dizisi [Linkleri görebilmek için üye olmaniz gerekmektedir. Hizli üye olmak için tiklayiniz!!] Forum kurallarının hepsini biliyor musun? Şuana kadar bakmadım fakat gözden geçirceğim.Forum kriyerim vardı daha önceden de az çok tahmin ediyorum. Fetret:İki olay arasındaki süre. Sin:Ölü gömülen yer Salvo: Genellikle topla yapılan yaylım ateş Sak: gözü açık Çav: Ses, ün, haber Zuhurat:Gerçekleşeceği düşünülmeyen, hesapta olmayan, umulmadık, olağan dışı olgular Hempa:Omuzdaş. Bohem: Yarınını düşünmeden günü gününe tasasız Gıgı: Çocuk dilinde çene altı. Hamil: Elinde bulunduran Lâl: Dili tutulmuş Ser:Başkan, reis Çor: Hastalık. Replik:Oyuncunun sözü karşısındakine bırakırken söyleyeceği son söz. Pot:Kötü dikiş sebebiyle kumaşta oluşan büzülme veya kıvrım Tıynet:Yaradılış, huy, maya. Santimantal: Duygulu, içli, hassas Şıvgın:Fırtınayla yağan yağmur Libero on adamPayitaht:Başşehir, başkent Sadme:Çarpışma, tokuşma, vurma. Cembiye:Bir çeşit eğri kama, hançer Mütekebbir:Kibirli, kendini beğenmiş Çıdam abır. Olut:Gerçekleşmiş olan eylem, olmuş bir iş. Podüsüet:Yumuşak, yüzü ince havlı bir tür deri, süet. Tagayyür: Değişme, başkalaşma Ülfet:Alışma, kaynaşma. Ültimatom:Bir devletin başka bir devlete verdiği ve hiçbir tartışma veya karşı koymaya yer bırakmaksızın, tanıdığı sürede isteklerinin yerine getirilmesini istediği nota. Assai:Birlikte kullanıldığı terimin anlamına artış kazandırır. Şövale:Ressam sehpası Cönk:Büyük yelkenli gemi. Gulet:İki direkli, yelkenli savaş gemisi. İlmühaber:Bir şeyin teslim alındığını gösteren belge, alındı kâğıdı. Sağol teşekkür ederim sayende kelime dağarcığıma yeni kelimeler kattım. |
|
|
#9 |
|
Uzman Üye
İlişki Durumu :
|
rica ederim isterseniz biraz daha kelime sorayım ))teşekkürler cevaplar için... |
|
|
#10 | ||||
|
Pano Yöneticisi
İlişki Durumu :
|
Teşekkür ederim isterseniz sorun boş vakitde cevaplarım.
![]() |
||||
![]() ![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| 55ethemgul, haftanin, konugu |
| Konuyu görüntüleyen(ler): 1 (0 üye ve 1 ziyaretçi) | |
| Konu Seçenekleri | |